Kadeti tudi prek Slovana

29.08.2013

V sredo 28.8.2013 je bil odigran 2. krog v 2. kadetski slovenski nogometni ligi. Ekipa Šenčurja se je pomerila z ekipo ND Slovan.

Ekipa Šenčurja je v tekmo krenila zaspano in nerazpoloženo. Domačini so bili v začetku tekme boljši nasprotnik z veliko več želje in borbenosti, lahko pa bi tudi prvi dosegli zadetek.To je preprečil vratar Gregorc, ki je bil vedno na pravem mestu. Proti koncu prvega polčasa so fantje prevzeli vajeti v svoje noge in dve minuti pred koncem prvega polčasa je po lepi solo akciji zadel Luka Jagodic Bašič.

Drugi polčas je Šenčur začel bolj podjetno in samozavestno. Na začetku drugega polčasa je  imel Gregor Kern lepo priložnost za dosego zadetka, ampak ga je nasprotnikov vratar nepravilno zaustavil in prejel rdeči karton. Kmalu za tem so Šenčurjani kaznovali igralca manj pri nasprotnikih in v 53. minuti je drugi gol za Šenčur dosegel Nik Vrtač. Svojo prevlado so fantje kronali še s tretjim zadetkom, uspešen je bil Anis Hadžirić.

 

 

Gregorc Jan, Rozman Kristian, Lipar Jan, Sirk Aljoša, Celjer Tilen (Brce Jon 63'), Rakovec Nik (Blatnik Luka 69'), Ferlan Rok (Bohinc Jan 78'), Ovnik Žan, Jagodic Bašič Luka, Kern Gregor (Vehovec Žan 77'), Vrtač Nik (Hadžirić Anis 56')

Rezervni igralci: Oselj Žiga, Hadžirić Anis, Vehovec Žan, Blatnik Luka, Bezovšek Jaka, Brce Jon, Bohinc Jan

Strelci: 0:1 - Jagodic Bašič Luka (38'), 0:2 - Vrtač Nik (53'), 0:3 - Hadžirić Anis (58')

Rumeni kartoni: Sirk Aljoša (56')

 

 

V nedeljo v Šenčur prihaja ekipa ljubljanske Svobode.

Vabljeni.


Nazaj