Pri mladincih ista zgodba 2.del!!

29.08.2013

Včerajšnji dan se je ekipa Šenčurja odpravila v Ljubljano, kjer jo je čakala tekma z ekipo Slovana. Po neprijetnem porazu so bili v gostujočem taboru prepričani, da bodo obrnili tok negativnih dogodkov v pozitivno smer. Že takoj na začetku so nogometaši Šenčurja prevzeli pobudo in zagospodarili na igrišču. Domači so čakali na protinapade in upali na napako Šenčurja. Ta se je zgodila v 31. minuti, ko se je, tako kot na nebu, stemnilo pred očmi vratarju Hočevarju. Napaka prvega vratarja Šenčurja, ki je nespretno posredoval na robu 16-m prostora in domačim omogočil vodstvo z 1:0.

Očitno je gol iztiril celotno moštvo in plod tega je prejeti zadetek le nekaj minut kasneje. Nogometaši Slovana so lepo izigrali gostujočo obrambo po levi strani in dosegli še drugi zadetek na tekmi. Polčas 2:0 za Slovan.

Polčas ni prinesel sprememb v postavi gostov, ki so presenetljivo ostali v isti zasedbi. Vseeno so se pogumno podali v lov za visokim vodstvom in ga zaradi vztrajnosti tudi izničili. Strelca sta bila Grašič in Ilić. Na tem mestu moramo pohvaliti fante za moč karakterja, ki so jo pokazali v drugem polčasu tekme in za ves vloženi trud, ki je bil potreben.

Vseeno pa se bo potrebno začeti zavedati, da če ne bodo prav VSI na tej isti ladji usmerjali moči za isti cilj bomo težko dosegli zastavljene cilje.   


Nazaj