Kadeti prvič poraženi

09.09.2013

Kadeti so v nedeljo 8.9.2013 odigrali 4. prvenstveno tekmo z ekipo Roltek Dob. Tradicionalno težek teren je fantom delal preglavice. Ekipa Doba je z agresivno igro in nešteto prekrški upočasnjevala ritem Šenčurjanov, kateri so bili v polju boljši nasprotnik. Že na samem začetku so imeli fantje lepo priložnost, ko je obrambi ušel Ferlan, ampak je bil zaključek akcije preslab, da bi lahko povedli. Domačini so bili nevarni iz prekinitev in na ta način tudi povedli.

V drugi polčas so Šenčurjani krenili bolj odločno, več je bilo kombinatorike v igri, domačini so še naprej s prekrški zaustavljali napade. Lepo priložnost je imel Luka Jagodic Bašič, ki je z lepim strelom iz razdalje stresel prečko.  V  54. minuti je lep gol za Šenčur dosegel Kristian Rozman.

V nadaljevanju so Šenčurjani poizkušali preveč na silo doseči drugi gol, ampak se je zgodba obrnila v drugo smer, sodnik je po igranju Celarja z RAMO dosodil 11 metrovko za domačine, ki so v 68. minuti povedli. Do konca tekme se rezultat ni spremenil.

GLAVE GOR....

 

Šenčur: Gregorc Jan, Celar Žiga, Lipar Jan, Sirk Aljoša, Celjer Tilen (Trobec Žiga 53'), Rakovec Nik (Bezovšek Jaka 79'), Ferlan Rok, Ovnik Žan (Končan Nejc 74'), Rozman Kristian, Jagodic Bašič Luka, Vrtač Nik (Bohinc Jan 69')

Rezervni igralci: Oselj Žiga, Trobec Žiga, Vehovec Žan, Končan Nejc, Bohinc Jan, Bezovšek Jaka

Strelci:  1:1 - Rozman Kristian (54'),

Rumeni kartoni:Jagodic Bašič Luka (57'), Sirk Aljoša (57'), Rozman Kristian (75')


Nazaj