Kadeti in mladinci neporaženi iz Radomelj

24.09.2013

Kadetska ekipa Šenčurja tudi po šestih krogih ostaja pri samo enem porazu. Tudi iz Rdomelj so se vrnili s točko. V pvem delu je za vodstvo Šenčurja poskrbel Tominc. V drugem delu so domači pritisnili proti gostujočim vratom in izenačili. Šenčurju so se ob tem ponujale lepe priložnosti iz protinapadov a jih žal niso realizirali.

Šenčur: Gregorc Jan, Celar Žiga, Trobec Žiga, Sirk Aljoša, Rozman Kristian, Rakovec Nik, Ferlan Rok, Ovnik Žan (Celjer Tilen 78'), Jagodic Bašič Luka, Tominc Nejc, Kern Gregor (Vrtač Nik 58')

Rezervni igralci: Oselj Žiga, Vrtač Nik, Bohinc Jan, Končan Nejc, Celjer Tilen, Hadžirić Anis, Bezovšek Jaka
Strelci: 0:1 - Tominc Nejc (13'), 1:1 - Arh Anže (65')

 

Mladinska ekipa Šenčurja se je v šestem krogu 2 SML odpravila na zahtevno gostovanje k favorizirani ekipi Radomelj. Vlogo favorita so domači v začetku opravičili. Že v zgodnji fazi igre so dvakrat zatresli mrežo Šenčurja. Prvi gol so dosegli po podaji v globino, drugega pa s prostega strela z leve strani. To pa je bilo več ali manj vse z njihove strani. Po drugem zadetku so Šenčurjani prevzeli pobudo in imeli več od igre ter tudi več lepih priložnosti. Eno izmed njih so v 27 minuti tudi izkoristili. Strelec zadetka je bil Vrtač. Kaj lahko pa bi si že do konca prvega dela priigrali izenačenje. Za izenačenje in še kaj več je zmanjkalo koncentracije pri zaključnih strelih.

Zgodba se je nadaljevala tudi v drugem delu. Gostje so povsem prevladovali, a žoga nikakor ni hotela v domačo mrežo. Po drugem rumenem kartonu za domačega igralca in s tem izključitvijo je trener Sedej vse stavil v napad. To se je nakoncu obrestovalo. Moralo pa bi se že prej, saj so bili domači zbiti pred svoj kazenski prostor. Domači so se branili z zadnjimi atomi moči. V zadnji minuti pa je sodnik upravičeno dosodil strel z bele točke za Šenčur. Strelec z 11m je bil Ilić. S tako igro se za rezultat ni bati. Fantje glave gor in v boj po nove točke.

                                         Tominc strelec pri kadetih


Nazaj