Končan jesenski del sezone 2013/2014

19.11.2013

Z sobotno člansko tekmo med Šenčurjem in Šmartnim so dokončno končana tekmovanja v vseh ligah, v katerih nastopajo ekipe Šenčurja. Neodigrana je samo še članska povratna tekma četrtfinala pokala Slovenije proti Mariboru, ki bo v sredo 04.12.2013 ob 17.00 uri v Ljudskem vrtu. Člani po končanem jesenskem delu trenutno zasedajo peto mesto z enaindvajsetimi točkami. Ob tem velja poudariti, da je na sporedu še zaostala tekma med Šmartnim in Krškim. Oba omenjena kluba sta na lestvici takoj za Šenčurjem in tako lahko pride še do manjših premikov na lestvici. Igralci Šenčurja so dosegli šest zmag, šest porazov in tri remije. Peto mesto je nekako realno. Če bi bila kakšna točka več iz gostovanja pa bi bil pogled na lestvico še lepši.

Lestvica_jesenski_del_2._SNL.pdf

V 2. SKL/SML je ekipa Šenčurja na skupni lestvici obeh ekip na odličnem drugem mestu. Za vodilno Izolo zaostaja vsega dve točki. Ob upoštevanju, da na krog lahko ekipi dobita šest točk je zaostanek zanemarljiv. V kadetski ligi so fantje na prvem mestu (29 točk) s točko prednosti pred še enim Gorenjskim klubom – Jesenice Bled. Dosegli so devet zmag ter po dva neodločena izida in poraza. V mladinski konkurenci je ekipa Šenčurja po nekoliko slabšem štartu na koncu prvega dela sezone dosegla četrto mesto. Dosegli so sedem zmag, tri remije in tri poraze ter osvojili 24 točk. Prav toliko točk ima na petem mestu ekipa Radomelj. Točko pred omenjenima ekipama pa na tretjem mestu beži ekipa iz Brd. Do konca prvenstva se bodo pri kadetih in mladincih bile težke bitke za vstopnico v prvo ligo. Fantom zaželimo veliko uspeha in da bi bili na koncu oni tisti, ki bi postali prvoligaši.

Skupna_lestvica_mladincev_in_kadetov.pdf

Lestvica_jesenski_del_2.SKL.pdf

Lestvica_jesenski_del_2.SML.pdf

V Gorenjski kadetski ligi igrajo fantje, ki v drugi ligi ne dobijo veliko priložnosti. Prav ti isti igralci bodo že v naslednji sezoni morali prevzeti odgovornost v višjem rangu tekmovanja.  Postati bodo morali nosilci ekipe v sezoni 2014/2015. Zato jim igranje v Gorenjski ligi pomeni neprecenljivo nabiranje izkušenj za naslednjo sezono. Na polovici sezone so na petem mestu (12 točk). V devetih krogih so dosegli po tri zmage, remije in poraze.

Lestvica_jesenski_del_kadeti_GNL.pdf

V konkurenci U15 ekipa Šenčurja nastopa z ekipo U14. Fantje so od nasprotnih ekip mlajši za eno in dve leti. Prvo leto nastopajo na velikem igrišču in zato ni pričakovati, da bi posegli po vrhu lestvice. Prav tako kot kadetom v Gorenjski ligi tudi njim igranje služi kot odlična priprava za naslednjo sezono. V sezoni 2014/15 se bodo nekateri preselili v Velesovo, kjer v sodelovanju z Velesovim nastopa ekipa v 1. ligi U15 Zahod. Ekipa U14 ima po polovici sezone na svojem kontu sedem točk. Priigrali so si dve zmagi, en remi in osem porazov. Zasedajo pa deseto mesto na lestvici.

Lestvica_jesenski_del_U15.pdf

Zadnji, ki še tekmujejo za točke na prvenstveni lestvici so mlajši dečki U13. Na prvenstveni lestvici zasedajo sedmo mesto. Dosegli so 17 zmag, 7 remijev in 20 porazov ter se ustavili pri 58-ih točkah. Po štiri tekme v vsakem kolu so vzrok velikemu številu odigranih tekem.

Lestvica_jesenski_del_U13.pdf

Prvi, ki se z rezultati še ne obremenjujejo so starejši cicibani v kategoriji U11. Razdeljeni so v dve skupini. V skupini A nastopata ekipi Šenčur U10 in pa ekipa Šenčur-Vodice. V skupini B pa se bori ekipa pod imenom Šenčur. Pri njih rezultat ni v prvem planu, pač pa igra in učenje za naslednja leta. Igrajo po širini velikega nogometnega igrišča.

Najmlajši pa so mlajši cicibani U9, ki prav tako kot U11 uradnega rezultata in točk še ne poznajo. V tej kategoriji nastopata ekipi Šenčur A in Šenčur B. Igralci svoje tekme odigrajo na posameznih turnirjih, kjer se zbere po štiri ali pet ekip.

V spomladanskem delu sezone zaželimo vsem ekipam čim več dobrih iger in pa zmag!!


Nazaj