Lokomotiva je bila prehitra

28.01.2014

Članska ekipa Šenčurja je v sklopu priprav odigrala drugo pripravljalno tekmo. V Rovinjskem selu so se pomerili z ekipo Lokomotiva Zagreb. Zagrebčani so v zaključku priprav na štart v prvi ligi, medtem ko so Šenčurjani odigrali prvo tekmo na naravnem terenu. V deževnem vremenu skozi celo tekmo so Lokosi pokazali zakaj zasedajo četrto mesto v prvi hrvaški ligi. Že od prvega sodnikovega žvižga so agresivno krenili v igro. Po dobrih destih minutah igre so napačno podajo v vezni vrsti Šenčurja izkoristili za vodstvo. Prosti strel z okoli 25m so učinkovito zaključili. Strel v levi zgornji kot vratarja Žlebnika je bil prava mojstrovina. Po zadetku se je igra nekoliko umirila. Za Šenčur je iz prostega strela poizkusil Kotnik, ki pa ni zadel okvira vrat. V zadnji minuti prvega dela pa je šenčurski obrambi ušel zagrebški napadalec, ki ga je vratar Šenčurja nepravilno zaustavil v 16m. Strel z 11m je pomenil vodstvo 2:0. V drugem delu je imel Šenčur priložnost za zmanjšanje rezultata  tudi z 11m vendar je Pavlin streljal prek vrat. To so igralci Lokomotive kaznovali v zaključku tekme, ko so dosegli še dva zadetka. Na koncu lahko Lokomotivi samo čestitamo in jim zaželimo čim boljše igre v prvenstvu. Igralce Šenčurja pa poleg vsakodnevnih treningov čaka v soboto preizkušnja na Reki proti NK Pomorac.