Poraz tudi proti Interblocku U19

28.02.2014

Članska ekipa Šenčurja nadaljuje s slabimi rezultati v pripravljalnem obdobju. Po zadnjih porazih proti Rudarju iz Trbovelj, Savi Kranj in Luki Koper je sledil nov udarec. Tokrat so položili orožje proti mladinski ekipi Interblocka. Tekma je bila odigrana na umetni podlagi na Ježici. Prvi del so mladinci Interblocka dobili z 2:0. Za vodstvo mladincev je poskrbel Frantar, ki je z glavo premagal svojega vratarja. Drugi zadetek je bil dosežen po strelu z 11m. Glavni sodnik, sicer pomočnik Šenčurske ekipe – Grubič Darko, je upravičeno pokazal na belo točko. Domači so to spremenili v vodstvo z 2:0.

V drugem delu so igralci Šenčurja pritisnili proti vratom Interblocka. V igro je vstopil najboljši strelec šenčurske ekipe Nunić, ki je kmalu poskrbel za znižanje na 2:1. Lov na izenačenje pa je kmalu zahteval svoj davek. Interblock je izvedel hiter protinapad in povedel s 3:1. Šenčurjani se kljub temu niso vdali ter preko Smajića in Nunića prišli do izenačenja na 3:3. Ko je že kazalo, da se bo srečanje končalo brez zmagovalca pa so domači še četrtič zadeli in zasluženo zmagali. Lahko bi rekli nič novega saj članska ekipa v pripravljalnih tekmah še ni zmagala. Vsi igralci so v teh tekmah dobili veliko priložnosti za dokazovanje in nekateri se bodo morali pošteno zamisliti nad pristopom, odnosom in svojimi igrami. Naslednja tekma bo v soboto, ko bo ekipa gostovala v Dekanih pri tamkajšnjem tretjeligašu.

Za Šenčur so pričeli: Žlebnik, Zukanovič, Frantar, Aljančič, Lukanc, Pajalič, Beširević, Markič, Dolžan, Kokalj, Smajić. V nadaljevanju so zaigrali še: Nunić, Vrtačnik in Beganović.


Nazaj