Člani prvič zmagali

01.03.2014

Članska ekipa Šenčurja je dosegla svojo prvo zmago v pripravah na nadaljevanje sezone v drugi ligi. Tokrat so gostovali v Dekanih pri domačem tretjeligašu. Deževno vreme je preprečilo igranje na naravni travi, tako da sta se ekipi pomerili na umetni podlagi. Domači ligaš se je po pričakovanju predstavil za trdega in kvalitetnega nasprotnika. Okrepljeni z igralci Kopra so se enakovredno kosali z Šenčurjani. Le ti so srečanje dobro pričeli in narekovali tempo. V eni izmed kombinacij večih igralcev je zadnjo globinsko podajo prispeval Beganović, Nunić pa priložnosti ni zapravil in poskrbel za vodstvo Šenčurja z 1:0. Nato je sledil nerazumljiv padecv igri, kar so domači izkoristili in izid izenačili na 1:1. Tak izid je ostal do konca prvega dela.

V drugem delu so igralci Šenčurja znova dobro pričeli in v vzpodbudnem tempu zdržali do konca srečanja. Imeli so kar nekaj lepih situacij za zadetek, vendar so bili v zaključkih akcij nenatančni. Eno izmed priložnosti pa so kljub temu spremenili v vodstvo in kot se je kasneje izkazalo tudi za zmago z 2:1. Kotnik je streljal prosti strel nekoliko z leve strani in zadel spodnji desni kot domačih vrat. S to zmago so se končno končale rezultatsko neuspešne tekme. Velja še omeniti, da se je prvič po poškodbi v vratih predstavil Gregor Šmajd. Naslednji tekmec naj bi bila ekipa Brd, termin in pa igrišče pa še nista potrjena. Možnost je sobota 08.03. v Brdih ali nedelja 09.03. v Gorici na umetni travi.

 

Za Šenčur so pričeli: Šmajd, Aljančič, Ajdovec, Jerković, Kotnik, Markič, Beganović, Smajić, Pavlin, Košnik in Nunić. Igrali pa so še: Lukanc, Kokalj in Zukanovič.


Nazaj