Športne počitnice

08.06.2009

AKTIVNE ŠPORTNE POČITNICE NK ŠENČUR   

V NK Šenčur ponovno organiziramo Športne počitnice, ki pa niso samo nogometno obarvane. V Športnem parku Šenčur in na letnem bazenu v Kranju lahko vašemu otroku ponudimo zabaven, igriv, brezskrben in varen športni teden v družbi njegovih sovrstnikov, saj je na koncu razigran in razposajen otrok naše in vaše zadovoljstvo.  Poletne Športne počitnice so namenjene otrokom od 6.-12. leta starosti (letnik 1996, 1997, …,). Naše druženje se bo pričelo prvi teden počitnic v ponedeljek 29.06 in bo trajalo do konca tedna, petka 03.07. Dobili se bomo vsak dan ob 9:00 in vse do 16:30 ure bomo vašemu otroku s pestrim programom naredili zabavne in kar se da zanimive počitnice.  Vaše otroke čaka prijetna in varna zabava ter dobra družba. Program je zasnovan tako, da vsak dan počnemo nekaj novega:

Igrali bomo: ·       nogomet, odbojko na mivki, nogomet na mivki,

                   ·       se zabavali ob igrah z žogo (rokomet, košarka)

                   ·       plavali, rolali...    

Če pa nas bo kdaj presenetilo slabo vreme (dež),  se bomo preselili v veliko Športno dvorano  Šenčurju. Da bomo pestremu programu lahko lažje sledili bomo okoli 12 ure imeli kosilo…Za brezskrbno uživanje bodo otroci potrebovali športno opremo ( kratko majico in hlače, 2-para nogavic ter tudi kopalke ter kopačke ali športne copate), lahko tudi rolerje.

CENA:60 EUR (100€ skupaj, če sta iz iste družine dva) - cena vključuje 5 dnevne počitnice, 3 prevoz in obisk bazena v Kranju,  kosilo, pijača, športni rekviziti, trenerje).Prijavnina se bo plačala v enkratnem znesku najkasneje do pričetka Športnih počitnic. Vsak udeleženec dobi majico.                                                             

Vse informacije (tudi informacije o načinu plačila) dobite pri MITJU ROZMANU (GSM: 040 415 747) in ROBIJU ZORCU (GSM: 031 316 535). 

Prijavnica sportne pocitnice.doc


Nazaj