U17 in U19 zmagali proti Slovanu

30.03.2014

V 15. krogu 2 SML/SKL sta se ekipi Šenčurja na domačem terenu zoperstavili ekipama Slovana iz Ljubljane. Glede na položaj na lestvici sta bili obe domači ekipi v vlogi papirnatega favorita. Na koncu sta obe ekipi to vlogo tudi upravičili, čeprav sta se oba polčasa, tako pri kadetski kot mladinski tekmi končala z 0:0.

Kadeti so v drugem delu občutno stopili na plin in v tem delu dosegli štiri zadetke. Strelci so bili Jagodic Bašič Luka 2x, ter po enkrat Kern Gregor ter Tominc Nejc. Z zmago 4:0 so še naprej na prvem mestu v 2 SKL.

Tudi mladinci so polčas končali z 0:0. Kot kaže so povzeli način mlajših kolegov in si v drugem delu priigrali nove tri točke. Zadela sta Pajalič Žak in Grašič Rok. Mladinci so se s to zmago povzpeli na četrto mesto v 2 SML.

Na skupni lestvici v 2 SML/SKL pa so se fantje utrdili na drugem mestu. Pred njimi je samo vodilna Izola. Naslednji konec tedna, natančneje v soboto se ekipi odpravljata na težko gostovanje k ekipama Svobode iz Ljubljane. Igralci bodo veseli vsake pomoči iz tribune in zato vabljeni v čim večjem številu na Vič.


Nazaj