U17 in U19 porazili Dob

13.04.2014

V 17. krogu 2.SML/SKL sta se ekipi Šenčurja pomerili z vrstniki z Doba. Vselej neugodni nasprotnik se je tudi to pot izkazal za trd oreh. Pri kadetski ekipi se je poznala odsotnost kaznovanih ter obolelih igralcev. Kljub temu so fantje stopili skupaj in dosegli želeno zmago. Za zmagoviti gol je z udarcem z glavo poskrbel Apostolovski Črt. Kadeti so se s to zmago obdržali na prvem mestu.

Mladinska tekma pa je bila po pričakovanju še bolj napeta. Dvoboj tretjega in četrtega na lestvici pa so na koncu domači zanesljivo dobili (4:1). V prvem delu je za domače zadel Grašič. Gostje z Doba so v začetku drugega dela kmalu izenačili, kar pa ni bilo po okusu domačih. Na 2:1 je z lepim streom od daleč zadel Puka. Zmagovalca tekme sta do konca tekme potrdila še Strašek in Gašperlin.

S tema dvema zmagama ekipi še naprej ostajata v borbi za prvo ligo. Zato vsi navijači vabljeni na naslednjo tekmo, ki bo pri prvouvrščeni Izoli. Tekmi bosta v sredo 23.04.2014. Pustimo zakulisne igrice Izolčanov in v čim večjem številu podprimo svoji ekipi tudi v Izoli.