Kadeti in mladinci zmagali

05.05.2014

V 21. krogu 2.SKL/SML sta se ekipi Šenčurja na domačem igrišču pomerili z Ivančno Gorico. Kadeti so po treh zaporednih porazih nujno potrebovali zmago. V prvem delu so s pomočjo vetra prevladovali in bi lahko vodili z višjo razliko kot pa 2:0. Za 1:0 je lepo zadel Tominc, izid prvega dela pa je postavil Ferlan. Tudi v drugem delu so prevladovali domači, ki so prek Apostolovskega in Kerna dosegli še dva zadetka za vodstvo 4:0. Gostom je do konca po zmedi v domači obrambi izid uspelo omiliti na 4:1.

Šenčur: Gregorc Jan, Celar Žiga, Bobnar David (Jefimić Boro 63'), Rozman Kristian (Vehovec Žan 73'), Sirk Aljoša (Trobec Žiga 56'), Rakovec Nik, Ferlan Rok, Ovnik Žan (Celjer Tilen 68'), Jagodic Bašič Luka (Apostolovski Črt 56'), Tominc Nejc, Kern Gregor

Rezervni igralci: Oselj Žiga, Celjer Tilen, Trobec Žiga, Apostolovski Črt, Jefimić Boro, Vehovec Žan

Strelci: 1:0 - Tominc Nejc (24'), 2:0 - Ferlan Rok (28'), 3:0 - Apostolovski Črt (59'), 4:0 - Kern Gregor (67'), 4:1 - Dremelj Matic (76')

Po zmagi kadetov je bila enaka naloga še pred mladinci. Za razliko od kadetske tekme so imeli pomoč vetra v prvem delu gostje, kar pa niso povsem izkoristili. Domači so bili boljši v polju in prek Puke zasluženo prišli do vodstva. Gostje pa so nekaj minutah dosegli izenačujoči zadetek. Prvi del se je tako končal z 1:1. V drugem delu je bilo pričakovati popoln napad domačih. Že v uvodnih minutah je Grašič lepo odvzel žogo gostujočemu branilcu ter podal pred vrata, kjer je zadel Zupančič. Zupančič je dosegel tudi zadetek za 3:1, s strelom iz kota pa je za končnih 4:1 poskrbel Strašek.

Šenčur: Hočevar Matic, Gašperlin Rok, Novak Mitja, Okorn Matic, Vrtačnik Tilen, Strašek Rok, Vrtač Tim, Novak Nejc, Grašič Rok, Puka Jetmir (Zorman Maks 71'), Zupančič Jure

Rezervni igralci: Zorman Maks

Strelci: 1:0 - Puka Jetmir (30'), 1:1 - Grošelj Martin (33'), 2:1 - Zupančič Jure (47'), 3:1 - Zupančič Jure (61'), 4:1 - Strašek Rok (65)