Člani pokalni prvaki

08.05.2014

Članska ekipa Šenčurja se je v finalu pokala MNZG v Stražišču pomerila z ekipo Zarice. Drugoligaš iz Šenčurja je bil pred tekmo sicer papirnati favorit, vendar so se v ekipi dobro zavedali moči Zarice. Zato so Šenčurjani v tekmo krenili z vsemi razpoložljivi močmi. Manjkala sta samo poškodovana Šmajd in Aljančič ter že dalj časa odsotna Bitenc in Đurić. Prvi del se je kljub premoči Šenčurja končal brez zadetkov. V drugem delu pa je za vodstvo Šenčurja poskrbel Kotnik. Njegov prosti strel je bil prenatančen za vratarja Zarice. Po vodstvu Šenčurja so si nekaj obetavnih situacij za izenačenje priigrali tudi igralci NK Kranj, vendar jim zanesljivega vratarja Žlebnika ni uspelo premagati. V zadnjih desetih minutah pa so igralci Šenčurja dosegli še tri zadetke. Za 2:0 je po prekršku nad Kotnikom z 11m zadel Levstek. Za končnih 4:0 pa sta do konca tekme zadela še Pavlin in Smajić. Lovorika tako ponovno ostaja v Šenčurju, naslednje leto pa v ponovni lov.