Kadeti in mladinci s šestimi točkami iz Trbovelj

13.05.2014

Kadeti in mladinci so se v Trbovljah pomerili z domačim Rudarjem. Za nadaljni boj za vrh je bilo potrebno osvojiti šest točk. Na koncu se je vse izšlo a še zdaleč ne tako gladko kot kažeta izida. Kadeti so polčas končali 0:0. Lažje so zadihali v začetku drugega dela, ko je bil izključen domači vratar. Z igralcem več so krenili po tri točke, ki sta jih z zadetkoma potrdila Ovnik in Rozman. Na koncu torej zmaga z 2:0.

Tudi mladinski polčas se je končal z 0:0. V tej tekmi je bil scenarij še bolj zapleten. Domači so v začetku drugega dela povedli. Domače vodstvo na srečo v vrstah Šenčurja ni povzročilo panike. Že po šestih minutah je Zupančič izenačil na 1:1. Deset minut pred koncem je bila v korist Šenčurja dosojena 11m. Zanesljiv izvajalec za 1:2 je bil Novak Nejc. Ob podpori s tribune je v izdihljajih tekme svojo nepopustljivost z drugim zadetkom kronal Zupančič. Njegov drugi zadetek na tekmi je pomenil končno zmago 3:1.

Naslednji tekmi moštvi igrata v nedeljo 18.05.2014 ob 15.00 in 17.00 uri v Šenčurju proti ekipama Šmartnega iz Ljubljane. Vabljeni!

                                           trije izmed glasnih navijačev


Nazaj