Konec sanj o prvi ligi

02.06.2014

Kadeti in mladinci v 2.SKL/SML so v 25. krogu gostovali v Biljah. Samo dve zmagi bi fante še obdržali v boju z Izolo za prvo mesto. Namesto željenih šest točk je bila osvojena samo ena in s tem so tudi že tako majhne teoretične možnosti splavale po vodi. Tako je krog pred koncem prvak zasluženo Izola.

Prvi so na travnato površino v Biljah stopili kadeti, ki z igro niso prepričali in zasluženo izgubili z 2:0. Prvi gol jim je spodrezal krila in do konca se niso uspeli pobrati.

 

Šenčur: Gregorc Jan, Celar Žiga, Bobnar David, Rozman Kristian, Sirk Aljoša, Rakovec Nik, Ferlan Rok, Ovnik Žan (Celjer Tilen 79'), Vrtač Nik (Kern Gregor 32'), Tominc Nejc, Jagodic Bašič Luka (Hadžirić Anis 78')
Rezervni igralci: Oselj Žiga, Celjer Tilen, Kern Gregor, Bohinc Jan, Hadžirić Anis

Strelci: 1:0 - Gorup David (15'), 2:0 - Žižmond Matej (71')

 

V mladinski tekmi so mladinci Šenčurja imeli več žogo v svoji posesti, a so uspeli povesti šele po strelu z 11-ih metrov. Zanesljivi izvajalec je bil Grašič. Ko je že kazalo na zmago Šenčurja pa so domači štiri minute pred koncem s strelom od daleč uspeli izenačiti.

 

Šenčur: Hočevar Matic, Gašperlin Rok, Okorn Matic, Vrtačnik Tilen, Gorjanec Denis, Strašek Rok, Novak Luka, Novak Nejc (Bohinc Jan 80'), Grašič Rok, Puka Jetmir, Vrtač Tim (Zupančič Jure 56')
Rezervni igralci: Kirov Kire, Zupančič Jure, Bohinc Jan, Mubi Žan
Strelci: 0:1 - Grašič Rok (63', 11m), 1:1 - Koron Tine (86')

 

Zadnji 26. krog bosta ekipi igrali v nedeljo 08.06. ob 15.00 in 17.00 uri, nasprotnik pa bo ekipa Bele Krajine. Vabljeni!


Nazaj