Pavlin ostaja na čelu članske ekipe

19.06.2014

Branko Pavlin bo tudi v sezoni 2014/2015 glavni trener v članski ekipi. Stroka v teh dneh opravlja še zadnje razgovore z igralci glede njihovih pričakovanj in odločitev o igranju v ekipi tudi v prihodnji sezoni. Ekipi se bo na treningih priključilo tudi nekaj mladincev, ki so svoj staž v selekciji U19 z zaključkom letošnje sezone končali. Prav tako bodo zraven povabljeni še nekateri obetavni mladinci, ki bodo nosilci igre v mladinski konkurenci v prihajajoči sezoni. Prvi treningi se bodo pričeli v ponedeljek 30.06.2014. Ko bo znano s kakšnim kadrom se bo ekipa podala v drugoligaški ples, se bodo pričele tudi pripravljalne tekme. Prva, ki je že kolikor toliko sigurna je tekma proti novemu drugoligašu iz Tolmina (12. ali 13. julij v Šenčurju). Kot prvi je šel novim zgodbam naproti prvi strelec druge lige Marko Nunić. Markotu v novi sredini želimo čim boljše igre in da bi še napredoval. Glede na ponudbe, ki jih je Marko dobil je bilo nerealno pričakovati, da bi nadaljeval v dresu Šenčurja. Razšli smo se kot prijatelji. Glede na klub kamor bo najverjetneje prestopil pa upamo, da bo na tekmah proti Šenčurju prizanesljiv in bo dosegal zadetke proti drugi ekipam.