Poraz v Radomljah

10.07.2014

Včeraj, 09.07.2014, je močno pomlajena članska ekipa Šenčurja odigrala svojo prvo pripravljalno tekmo pred novo sezono v 2.SNL. Nasprotnik je bil novopečeni prvoligaš Kalcer Radomlje. Šenčur se je na tekmo  podal v povsem novi postavi. Fantje so skupaj oddelali en pravi trening in zato je tekma služila stroki za dokaze kdo bi zmogel in kdo ne bo. Nekateri so dobili pozitivno oceno, nekatere pa čaka še veliko dela. Kljub vsem težavam so fantje prvi polčas odigrali solidno in po lepem prodoru Košnika in njegovi podaji v prostor prek Grmeka tudi povedli. Domači so v drugem delu prvega polčasa z glavo dosegli izenačujoči gol. Lahko pa bi dosegli še kakšnega saj so imeli še nekaj izglednih situacij, a zadetka niso dosegli.

V drugem delu je trener Pavlin ponudil priložnost še nekaterim rezervnim igralcem. Domači so že v prvem napadu v drugem delu zadeli za 2:1. Radomljani so po zadetku še bolj prevzeli pobudo in Šenčur stisnili pred svoja vrata. Do konca tekme so dosegli še štiri zadetke in zasluženo slavili s 6:1. Radomljam zaželimo veliko uspeha v prvi ligi, Šenčurju pa še kakšno okrepitev ali dve predvsem izkušenejših igralcev. Naslednja tekma je zaradi zasedenosti Tolmincev prestavljena na torek 15.07.2014 ob 18.00 uri v Šenčurju.

Za Šenčur so pričeli: Nikolić, Beganović, Jazbec, Lovrič, Vrtačnik, Guberac, Okorn, Kokalj, Grmek, Splichal, Košnik. Igrali pa so še: Rupnik, Gašperlin, Puka, Logar in Smajić.


Nazaj