Namizni tenis

Božično - novoletni turnir v namiznem tenisu

V petek 27.12.2019 je v športni dvorani Voklo potekal Božično-novoletni turnir ekip v namiznem tenisu. Udeležilo se ga je rekordnih petnajst ekip od Postojne do Bohinja. Zmagovalci turnirja so že kar "tradicionalno" postali, letos nekoliko oslabljeni, igralci Bohinja. Ti so v finalu premagali ekipo Javornik - Koroška Bela, tretje mesto pa sta si razdelili domača ekipa Šenčurja in Stara Fužina - Podnart.

Pred pričetkom je potekala tudi manjša slovesnost saj sta Dragica Lapanja (Šenčur) in Jasna Šebjanič Pupis (Postojna) prejeli srebrni kolajni za igro dvojic na nedavnem evropskem veteranskem prvenstvu v Budimpešti.

Ciril Kozjek državni prvak v namiznem tenisu

V soboto, 23.04.2016 je bilo v Murski Soboti odigrano državno prvenstvo v namiznem tenisu za rekreativce in veterane. Na njem se je odlično odrezal član Šenčurja Ciril Kozjek. V svoji kategoriji (65-69 let) je postal državni prvak. Prav tako v svoji kategoriji je med dvojicami skupaj z Rakovcem dosegel drugo mesto.


Kozjek je osvojil tudi skupno prvo mesto na jakostni lestvici (65-69 let) v sezoni 2015/2016, med dvojicami pa je na tej lestvici skupaj z Rakovcem zasedel tretje mesto.
Prav tako je odličen uspeh dosegla Lapanja Dragica, ki je sezono 2015/2016 na jakostni lestvici (nad 50 let) končala na prvem mestu skupaj z Šebjanič-Pupis Jasno, med dvojicami pa v enotni kategoriji skupaj z Šebjanič-Pupis Jasno na drugem.
V gorenjski veteranski ligi je na ekipni lestvici ekipa Šenčurja osvojila prvo mesto.
Čestitamo!

4. Jurjev turnir v namiznem tenisu, Voklo 2016

V soboto, 16.04.2016 je bil v športni dvorani v Voklem odigran 4. Jurjev turnir v namiznem tenisu v sklopu prireditev ob počastitvi občinskega praznika.


Vrstni red v posameznih kategorijah:

ŽENSKE

1. Milana Krmelj

2. Draga Lapanja

3. Jasna Šebjanič-Pupis

4. Petra Ropret

5. Vida Mlinar

 

MOŠKI do 60 let

1. Jaka Veber

2. Dušan Pirc

3. Darko Makovec

4. Matej Ulčnik

1. tolažilno = Iztok Nadoh

 

MOŠKI nad 60 let + ŽENSKE

1. Brane Rakovec

2. Milana Krmelj

3. Miha Torkar

4. Rudi Buh

1. tolažilno = Darko Pangrič

 

DVOJICE

1. Iztok Nadoh / Darko Makovec

2. Jaka Veber / Marjan Šavs

3. Milana Krmelj / Rudi Buh

4. Ciril Kozjek / Brane Rakovec