Mladinci U19

Nosan Matija  2000
Šmid Klavdij 1999

NAROČILO OPREME:

V nogometnem klubu Šenčur smo se po daljšem času ( velja predvsem za izhodne mladince in nove fante v klubu) odločili za dodaten nakup športne opreme. V spodnjem letaku si lahko ogledate osnovni paket, ki je mišljen za poenotenje mladinske in kadetske ekipe.

Prosim , če si priponko ogledate vsi ter mi sporočite ali boste poleg osnovne opreme ( vhodni mladinci naj bi jo z lanskim nakupom že imeli) jemali še kakšen drug kos opreme.Izpolnjeno naročilnico mi v najkrajšem možnem času, skupaj z zneskom, ki pripada vašemu naročilu, prinesete na trening.

OPREMA_SPORTIKA.pdf

Obvestila trenerja

ZDRAVNIŠKI PREGLEDI:

Tako kot pred vsako sezono je tudi tokrat, za izpolnitev pogoja nastopanja v 2. SML, potrebno opraviti zdravniški pregled.

V preteklih sezonah je bila praksa, da so igralci lahko izbirali med dvemi opcijami, a letos smo se v klubu odločili, da se vsi igralci NK Šenčur temeljito pregledajo in pridobijo mnenje zdravnika z najsodobnejšimi diagnostičnimi aparaturami. Na ta način se bomo izognili neugodnim presenečenjem in se prepričali o zdravstvenem stanju naših igralcev na zanesljiv in dokazan način.

Vsak igralec poskrbi za sledeče:

• pri osebnem zdravniku se zmenite, da vašo kartoteko pošlje na naslov: HOLMED, KAPUCINSKI TRG 7, ŠKOFJA LOKA.
  • pokličete na tel št. 04 517 01 70 in se zmenite za datum obiska
  • ob klicu vprašate za vse podrobnosti ( ali je potrebno biti tešč, kakšne druge posebnosti..)
  • s seboj imejte osebni dokument, zdravstveno izkaznico, v primeru da nosite očala jih vzemite s seboj...
  • CENA PREGLEDA 47,33EUR
  • PREGLEDE JE POTREBNO OPRAVITI DO 05.08. ( tisti ki ste doma) oz. lahko tudi kakšen dan kasneje za tiste, ki se 05.08. vračate z dopusta...DO PRVE TEKME MORAJO BITI VSA POTRDILA ŽE V SISTEMU NZS
  • povezava do zasebne ordinacije: http://www.holmed.si/

Prosim, če se zadeve lotite v najkrajšem možnem času, saj bo prvenstvo hitro tukaj in ne bi rad videl, da take zadeve urejamo v zadnjih dneh oz. tik pred prvo tekmo.

LP, trener

____________________________________________________________________________

V zadnjem času je vse več govora o protidopinških testiranjih in pravilih za nogometne klube, ki jih predpisuje NZS. Ta pravila veljajo tudi za naše tekmovanje in zato vas, v izogib morebitnim sankcijam in neprijetnim situacijam prosim, če si preberete navodila in objavljene dokumente.

Predvsem to velja za terapevtske izjeme ( TI), ki morajo biti do naslednje sezone urejene skladno s priloženimi obrazci ( astmatiki ) in morajo biti obvezno registrirane in zabeležene na strani SLOADO.

O vseh ostalih izjemah, prepovedanih substancah, prehranskih dopolnilih ter posledicah dopinga se lahko informirate v priloženem dokumentu.

Pomembno je, da se zavedate:

• Športnik morajo vedno preveriti pri svoji mednarodni zvezi katere dodatne snovi in postopki so prepovedani v njihovi športni panogi.
  • Prav tako morajo športnik obvestiti osebnega zdravnika, da v njegovi športni panogi veljajo specifična pravila.

Če športnik ni prepričan, kaj določen izdelek vsebuje, naj ga ne vzame, dokler ni prepričan, da ne vsebuje prepovedanih snovi. Nevednost ni nikoli izgovor!

PRILOGE ( OBVEZNO BRANJE):

PREPOVEDANE SNOVI

NAVODILA ZA TERAPEVTSKO IZJEMO (predvsem velja za astmatike), obrazec TI:ObrazecTI1.pdf

PRIROČNIK ( OBVEZNO BRANJE)

ZANIMIVOST ( KOLIKO ČASA OSTAJAJO STVARI V KRVI, URINU...)

POSLEDICE ZA KLUB, MOŠTVO: KAZNI_OB_KRSENJU_PRAVIL_MOSTVO_KLUB.docx

lp,trener

Kontaktni podatki

TRENER:

• mobi; DEJAN NIŠANDŽIČ - 031 340 640

Prosil bi vse igralce, da me prek sms-ov obveščajo o morebitnih odsotnostih s treningov (navedi razlog)!!

Treningi za vratarje: Andrej Troha - 040 212 124

Treningi v tednu od 14.08.- 20.08.2017

...vse morebitne spremembe in odstopanja od urnika vam bom v najkrajšem možnem času sporočil tudi na vašo GSM številko

DAN   URA