Prve točke v novi sezoni

10.08.2009

V ne preveč kakovostni tekmi so naši člani osvojili prvi komplet točk, ki sam po sebi vabi na petkov ogled tekme proti NK Aluminij iz Kidričevega.

Domača ekipa, v kateri je večina odpisanih igralcev iz prvoligaškega Interblocka, je pričela tekmo v želji po hitrem zadetku, vendar si kakšnih večjih priložnosti ni ustvarila. V drugi polovici prvega polčasa se je slika obrnila, vedno bolj se je igralo proti domačim vratom, lepo priložnost je v tem obdobju igre imel še mladinec Košnik, njegov močan strel je žal končal nad vrati domačega vratarja.

V drugem polčasu se nikakor nismo razigrali, domačini so preko dolgih podaj še naprej igrali svojo igro, ki jim je prinesla tudi edino veliko priložnost, ko se je napadalec domačih kot duh pojavil pred vrati Curanoviča, ter streljal mimo gola. Da pregovor, da kdor ne da, ponavadi dobi, še naprej velja, je poskrbel kapetan Stanko, obšel vratarja ter zabil za končnih 0:1. Podobno priložnost je imel tudi Babič, ki je prav tako že obšel vratarja, vendar na žalost udaril mimo vratnice.

Kljub vsemu, ognjeni krst smo uspešno preživeli, fantje se zavedajo, da slabše ne morejo igrati, že v petek bodo lahko v znosnejših pogojih potrjevali gostujoče točke. Že danes vabimo vse na ogled tekme, ki se bo v Športnem parku Šenčur pričela ob 19.00


Nazaj