Z glavoboli v polfinale

08.10.2014

Članska ekipa se je v 3. krogu pokala MNZG pomerila z ekipo iz Škofje Loke. Favorit je bila ekipa Šenčurja, ki je v tekmo vstopila z nekoliko spremenjeno postavo. Priložnost so dobili tudi igralci, ki v prvenstvu niso v prvem planu. Koliko jo je kdo izkoristil bo na koncu povedal trener Pavlin. Na težkem in razmočenem igrišču, ki so ga domačini pripravili z odliko se je obetala težka tekma. Šenčur je imel že v 7. minuti priložnost za vodstvo. Sodnik je po igranju z roko domačinov dosodil 11m. Prvi strelec ekipe Ljubijankić je strel vzel nekoiko nonšalantno in žogo poslal prek vrat. Kljub premoči Šenčurja je bilo treba čakati do 19. minute za zadetek, ko je lepo zadel Pavlin. Rezultat 0:1 je obveljal tudi do konca prvega dela. 

Tudi v začetku drugega dela so imeli Šenčurjani žogo v glavnem v svoji posesti. Zgodila pa se je napaka v 52. minuti. Glavni sodnik je upravičeno še enkrat pokazal na belo točko. Tokrat so bili izvajalci domači in strel z 11m pretvorili v 1:1. Sledili so napadi Šenčurja, ki pa so bili bolj ali manj nenevarni. Prišla pa je tudi 85. minuta ko je Kokalj le zadel za vodstvo Šenčurja. Ta zadetek se je na koncu izkazal tudi kot zmagoviti. 

Po tej zmagi je Šenčur uvrščen v pol-fianale pokala MNZG, ki bo na sporedu v spomladanskem delu prvenstva. 

Vse navijače in simpatizerje pa vabimo na naslednjo tekmo v 2. SNL, ki bo v soboto 11.10. ob 15.00 uri na bližnjem Dobu.

In še izjavi, ki jih dostavlja naša Branka z radia Triglav. Hvala Branka!!!

BRANE_PAVLIN_POKALNA_LOCAN.mp3

SAMO_KOKALJ_POKALNA_LOCAN.mp3


Nazaj