U - 14 - prva zmaga združene ekipe

22.08.2009

V Škofji loki sta tekmo odigrala NK Ločan-Polet in NK Velesovo-Šenčur. V šali bi lahko dejali, da je šlo za turnir štirih ekip, vendar je vsaj v loškem koncu vrag odnesel šalo.

V prihajajoči sezoni bomo s partnerskim klubom NK Velesovo poleg skupne kadetske ekipe imeli še dve skupni ekipi v kategoriji U14, ločeni na podlagi letnice rojstva. Na srečo torej ne gre za pomanjkanje igralcev kot pri ekipama iz Škofje Loke in Svetega Duha, ki sta tako združili sile in naredili konkurenčno ekipo. Trenerja naših ekip bosta tako lažje pripravljala svoji ekipi, starejši so seveda že za leto izkušenejši igranja na velikem igrišču, tudi  fizično močnejši,tako da bo njihova igra že imela nek rep in glavo. Mlajši se bodo z igranjem na velikim igriščem v tem uvodnem letu šele spoznavali, naslednje leto bi moralo biti tudi njim lažje.

Sredina tekma, katero je naša ekipa zmagala, je služila kot pravi preizkus tako za igralce kot tudi za trenerja, vses kupaj čaka še kar nekaj dela, kar pa bodo igralci trenerja Luke Štumbergerja odpravili na naslednjih treningih in v prvenstvo krenili pripravljeno.

In še rezultat Ločan Polet : Velesovo Šenčur = 1:2 (0:2); Novak, Draksler