Proti Tolminu delitev točk

15.03.2015

S tekmo Šenčur : TKK Tolmin se je pričel pomladanski del v 2.SNL. Gostje so prvi del zaključili na tretjem mestu, medtem ko so Šenčurjani zasedali 8. mesto.

V tekmo so bolje vstopili Tolminci, ki so bili veliko agresivnejši in s tem onemogočili domačo ekipo, da bi igrala po svojih zamislih. Tolmin je imel prvo resnejšo priložnost v 12. minuti. Domači vratar Žlebnik je prvi poiskus ubranil, pri drugem pa je zadetek preprečila leva vratnica domačih vrat. Po dobre pol ure tekme so gostje ponovno nevarno zapretili. Žlebnik je ponovno prvi strel ubranil, drugi strel pa je od desne vratnice končal v golavtu. Domači so se lahko sreči zahvalili še v 41. minuti, ko je Žlebnik strel gostov preusmeril v prečko od katere se je žoga odbila na tla še pred golovo črto. Po treh priložnostih gostov so se zbudili tudi domači in si v zadnjih treh minutah pripravili dve lepi priložnosti. V obeh primerih je z glavo poiskusil Pavlin, ki pa ni zadel cilja.

V drugem delu je tempo nekoliko padel, igra je bila raztrgana brez kakšnih večjih priložnosti na obeh straneh. Za domače je imel še najlepšo Beganović, ki se po kombinaciji iz prostega strela ni dobro znašel pred vrati gostov.

Naslednja tekma bo v nedeljo 22.03. ob 15.00 uri v Kranju proti Triglavu.

Na spodnji povezavi si lahko poslušate izjavo po tekmi s Tolminom, ki nam jo je posredovala Branka Jurhar z radia Triglav.

BRANE_PAVLIN_PO_TOLMINU.mp3


Nazaj