U - 14 - z Triglavom neodločeno

24.08.2009

Kranj, 22.8.2009

Triglav U-13 : Velesovo Šenčur = 2:2 (2:0); 2x Sušnik D.

KOMENTAR

Tokrat smo gostovali v Kranju pri ekipi Triglava (letnik 1996). Tekmo smo začeli pogumno (tako, kot smo se pred tekmo dogovorili) imeli nekaj polpriložnosti in tudi pravih priložnosti in zatem trenutek nepazljivosti, kar so domačini izkoristlil in povedli po hitrem protinapadu. Nato smo potrebovali nekaj minut, da smo ponovno vzpostavili ravnotežje na igrišču in se ponovno naivno "zapodili" na nasprotnikovo polovico in ... ponovno šok za nas - 11-metrovka za domače in rezultat je že 2:0 za domače.

V prvem polčasu smo dobesedno garali na igrišču, pokazali na trenutke odličen nogomet - za kar gredo igralcem in igralki vse pohvale, a kaj ko smo bili nekaj minut popolnoma "izgubljeni" in to je dobra ekipa Triglava tudi izkoristila.

V začetku drugega polčasa smo ponovno malo "zaspali" in so vajeti igre imeli domači igralci, a bolj ko se je bližala sredina 2. polčasa bolj smo tudi mi pritisnili na vrata nasprotnika in tudi 2 x lepo zadeli. Na koncu se nam je celo ponudila priložnost za zmago, ki pa je nismo znali ali zmogli izkoristiti. Ne smemo pa pozabiti, da so imeli tudi domači kar nekaj priložnosti in bi lahko tekmo odločili tudi v svojo korist - tako, da je remi kar pravičen.

Še enkrat vse pohvale vsem igralcem in igralki za današnji pristop in dobro odigrano tekmo - sedaj sledijo še 4 treningi na katerih bomo poizkušali odpraviti naše napake in potem je tu že prvi prvenstveni krog. Zato vabljeni vsi navijači na nogometno igrišče v Velesovem v nedeljo, 30.8.2009 ob 10:00 ko gostimo športne prijatelje iz Jesenic.

Trener : Luka Štumberger


Nazaj