Člani premagali ekipo Krškega

31.08.2009

Po dveh zaporednih porazih so šli člani v Krško z mešanimi občutki. Sobota je bila že cel dan deževna in ni obetala kašnega spodbudnega in veselega razpoloženja. V krškem nas je pričakalo dobro pripravljeno igrišče v soju žarometov pa tudi dež je zdržal, kar je obetalo zanimivo predstavo. Fantje so dobro začeli tekmo saj smo povedli že v samem začetku po lepo odigrani akciji, kjer je zadel Đurić. Nadaljevalo se je v naši prevladi, kar se je kronalo v štirinajsti minuti ko je po odbiti žogi Ovijač poslal žogo za hrbet vratarja. V celi tekmi smo prevladovali in si ustvarjali priložnosti a bili  vedno premalo zbrani, da bi dosegli zadetek. Ob tem pa velja omeniti da tudi domača ekipa krškega ni bila brez priložnosti. Ustvarili so si nekaj priložnosti a je bil na mestu naš vratar Curanović ali pa so branilci dobro posredovali. Na koncu smo vsi lahko zadovoljni ob osvojenih novih točkah in z boljšimi občutki pričakujemo naslednjo domačo tekmo z Šentjurjem. Čestitke vsem fantom za prikazano na igrišču.