Mladinci in kadeti skupno tretji v 2.SML/SKL

16.06.2015

Mladinci in kadeti so sezono 2014/2015 na skupni lestvici v 2SML/SKL končali na odličnem tretjem mestu. Pred njimi sta bili samo ekipi iz Bilj in Radomelj. Ekipa Birsa&Matavž Bilje je na skupni lestvici premočno zmagala, drugo mesto je pripadlo igralcem Kalcer Radomlje na tretjem mestu pa že najdemo ekipi iz Šenčurja. Pred sezono so bili skriti cilji mogoče še višji, vendar je tudi končno tretje mesto med štirinajstimi ekipami v drugoligaški druščini velik uspeh.

V mladinski ligi je ekipa Šenčurja zasedla drugo mesto. Prvi so bili mladinci iz Bilj, tretje mesto pa je pripadlo igralcem iz Ivančne Gorice. Šenčurjani so v 26-ih krogih dosegli 18 zmag, 2 remija in 6 porazov.

Pri kadetih pa je ekipa Šenčurja zasedla četrto mesto. Zmagovalci so bili nogometaši Radomelj, drugi so bili primorci iz Bilj, tretje mesto pa je pripadlo sosedom iz Britofa. V sezoni 14/15 so kadeti nanizali 14 zmag, 3 remije in 9 porazov.

Obema ekipama čestitke za doseženo in veliko dobrih iger v prihajajoči sezoni 2015/2016.

2SMLSKL-zahod-Skupna_lestvica-26.pdf

2SML-zahod-Rezultati_tekem-26.pdf