Za uvod remi

10.08.2015

V 1. krogu 2.SNL je ekipa Šenčurja na domačem terenu gostila novinca v ligi Dravo iz Ptuja. Nekdanji prvoligaš si je v pretekli sezoni zagotovil napredovanje med drugoligaše. Klju temu, da so Ptujčani novinci se je pričakoval trd boj za prvenstvene točke. Domačemu trenerju nista šli na roko dve odsotnosti pomembnih članov prve ekipe. Luka Pavlin je bil sicer na klopi, vendar za igro ni bil pripravljen zaradi poškodbe. Drugi manjkajoči pa je bil Lovro Splichal, ki je zbolel.

V prvem delu je bila igra dokaj enakovredna. Pravih priložnosti je bilo malo, zato se je čakalo na napake nasprotnika. Ena se je pripetila gostom, ko so v 39. minuti v svojem kazenskem prostoru nepravilno zaustavili Jogića. Odgovornost za strel z 11m je prevzel Beganović in z uspešno izvedenim kazenskim strelom je popeljal domače v vodstvo. Z rezultatom 1:0 se je prvi del tudi zaključil.

V začetku drugega dela se je nekaj lepih situacij najprej ponudilo domačim, ki pa jih niso izkoristili. Nato je Drava vse bolj prevzemala pobudo in v 78. minuti tudi izenačila. Gostje so do konca tekme še nekajkrat zapretili, vendar je domači vratar Žlebnik vse njihove poiskuse uspešno ukrotil.

Naslednja tekma bo že v soboto, prav tako na domačem igrišču ob 19.00 uri. Tokrat v goste prihaja Farmtech Veržej. Vabljeni!

BRANE_PAVLIN_PO_DRAVI.mp3

ELVIS_BEGANOVI_PO_DRAVI.mp3