Remi v Gorenjskem derbiju proti Zarici

23.08.2015

V gorenjskem derbiju 3. kroga v 2. nogometni ligi se je članska ekipa Šenčurja v Športnem parku na Zarici  v Kranju pomerila s tamkajšnjo drugoligaško ekipo.  Že v uvodnih minutah prvega polčasa sta obe ekipi zapravili priložnost za vodstvo, neizkoriščene priložnosti so se na obeh straneh nadaljevale tudi v nadaljevanju dvoboja. Pred koncem prvega polčasa  je vratar Tilen Žlebnik ubranil strel Blaža Šujice. V 2. polčasu je začel s strelom proti vratarju Zarice Gašperju Božiču Matic Mlakar, a žoga ni hotela v mrežo. Tudi Samo Kokalj se je znašel sam pred vratarjem domačinov, a brez zadetka. V zadnjih minutah dvoboja so igralci Zarice zapravili priložnost, da bi osvojili tri točke in tako se je dvoboj Zarica: Šenčur končal 0:0.  V ekipi Šenčurja sta prvič zaigrala novinca Gašper Fende,ki je prišel iz Britofa in Jaka Krajc, ki je prišel iz nogometnega kluba Jezero Medvode. Trener Branko Pavlin je po tekmi v pogovoru z Branko Jurhar z radia Triglav povedal:

BRANKO_PAVLIN_PO_ZARICI.mp3

V 4. krogu bo Šenčur v petek ob 19ih v Športnem parku v Šenčurju igral z Roltek Dobom.