Poraz članov v Kidričevem

07.09.2015

V 5. krogu so se člani odpravili na drugo gostovanje v sezoni. Tokrat so »obiskali« Kidričevo. Že pred tekmo se je močno ulilo in kot da je bilo to slabo vreme tudi napoved slabe igre Šenčurja.

Domači so prvič zapretili že v 1. minuti a iztržili le kot. Že s tega kota pa so izkoristili neodločnost Šenčurja pred svojimi vrati, ter preko Kastratovića prišli do vodstva z 1:0. Tudi po vodstvu so bili domači nevarnejši in imeli še nekaj situacij iz katerih bi lahko zadeli. Prav tako so se v dveh situacijah, ki sta dišali po priložnosti znašli gostje a so bili včeraj preveč nerazpoloženi. V 32. minuti pa so Šenčurjani prišli do izenačenja. Nekdo od domačih branilcev je v svojem 16m prostoru nespretno igral z roko, strelec za 1:1 iz 11m pa je bil Beganović. To je bil tudi rezultat prvega dela.

Drugi polčas so sicer bolje pričeli igralci Šenčurja kar pa niso znali unovčiti. V 54. minuti pa podobna situacija kot v 32. minuti. V 16m prostoru je nespretno z roko igral Splichal, kar so domači z 11m izkoristili in dosegli končnih 2:1. Do konca tekme so imeli tako domači kot gostje kar nekaj lepih priložnosti, a kot rečeno mreži se nista več zatresli.

Šenčur je odigral verjetno najslabšo tekmo v novi sezoni, kar zbuja skrb pred naslednjo domačo tekmo, ki bo v petek 11.09. ob 19.00 uri v Šenčurju. Nasprotnik bo tokrat ekipa TKK Tolmin.

BRANKO_PAVLIN_PO_ALUMINIJU.mp3


Nazaj