Remi članov v Radomljah

05.10.2015

V 2.SNL se je z devetim odigranim kolom zaključila prva tretjina sezone. Tokrat je članska ekipa gostovala v Radomljah. Glede na lestvico so bili domači izraziti favoriti, Šenčur pa je potreboval točke kot žejen vodo v puščavi.

V prvem delu prvega polčasa je bil Šenčur nevarnejši in bi moral povesti z zadetkom ali dvema. Vendar tako kot že v preteklih krogih tudi tokrat realizacija ni bila na želenem nivoju. Cesar in Mlakar, ki je zadel prečko, na žalost nista uspela doseči zadetka. Nato so zapretili tudi domači a se je izkazal vratar Pečnik, ki je z nogo strel preusmeril v prečko. Sledila je še priložnost Rujovića, ki se znašel sam pred vrati domačih. Bil je nekoliko preveč levo, da bi lahko premagal domačega vratarja. V drugem delu prvega polčasa so pobudo prevzeli domači, ki pa prav tako niso imeli najboljšega strelskega dne. Prvi del se je tako zaključil z začetnih 0:0.

V uvodnih minutah drugega dela je prvi zapretil Jogić, ki je preveč okleval in na koncu ni prišel do strela proti domačim vratom.  V 59. minuti pa so domači povedli. Podajo z desne strani je izkoristil Ajdinović in z glavo popeljal domače v vodstvo. Šenčur je po prejetem zadetku po svojih močeh poiskušal priti do izenačenja. Rujović je s prostega strela zadel vratnico, žoga pa se je odbila vratarju v hrbet in nato v kot. Da sta obe moštvi na koncu osvojili po točko je v 84. minuti poskrbel Kokalj, ki je izkoristil svojo hitrost in zadel za končnih 1:1. Točka bi bila v kakšni drugi situaciji uspeh, vendar v tem trenutku ekipa potrebuje po tri točke, če se hoče čim prej priključiti sredini lestvice.

Naslednja tekma bo v soboto 10.10. ob 15.30 uri v Ptuju proti domači Dravi. Še pred tem pa ekipo čaka 3. krog pokala MNZG. V sredo 07.10. ob 18.00 uri se bodo fantje pomerili z tretjeligašem z Bleda.

BRANKO_PAVLIN_PO_RADOMLJAH.mp3

SAMO_KOKALJ_PO_RADOMLJAH.mp3


Nazaj