Člani zaključili z remijem

30.11.2015

Z tekmo proti Ankaranu je tudi članska ekipa končala jesenski del sezone 2015/2016. Tekma bi morala biti odigrana že prejšnji vikend a je bila odpovedana zaradi snega. Kot je že v navadi tekme med Šenčurjem in Ankaranom vselej prinesejo veliko zadetkov. Tako je bilo tudi tokrat saj je bilo doseženih šest zadetkov 3:3 (1:2).

Prvi so zadeli domači že v 2. minuti. Rujović je prodrl po levi strani in z strelom v dolgi kot popoeljal domače v vodstvo. Vodstvo je zdržalo dobrih 15 minut, saj so gostje prek Bordona izkoristili napako domačih na sredini in prišli do izenačenja na 1:1. Po izenačenju se je v lepi priložnosti znašel Beganović a je s strelom preveč okleval. Nekaj minut pred koncem prvega dela pa napaka v domači obrambi. Gostje so streljali z velike razdalje, strel pa je našel na petih metrih osamljenega gostujočega napadalca, kateremu ni bilo težko izkoristiti priložnosti. Tako se je prvi del končal z vodstvom Ankarana.

V drugem delu je Šenčur pritisnil na gostujoča vrata. Prvi se je v priložnosti znašel Burkeljca, kateremu strel je vratar refleksno ubranil. Po 20-ih minutah igre v drugem delu je Rujović izvajal prosti strel z dobrih 25 metrov in zadel s pomočjo vratnice za 2:2. Že v naslednjem napadu je imel Markič žogo na glavi za tretji zadetek a je meril mimo vrat. V 78. minuti je Rujović že preigral tudi vratarja a žoge nikako ni uspel poslati v mrežo. Na srečo je odbito žogo v gostujočo mrežo spretno poslal Kokalj za 3:2. Nekaj minut po vodstvu domačih je bil pri gostih izklučen Badžim, kar pa domači niso znali obrniti v svojo korist. Že v prvem napadu po izključitvi so gostje izvedli prosti strel in z visoko podajo povzročili paniko v obrambi. V domači obrambi ni bilo nikogar, ki bi žogo izbil izpred vrat, zato jo je pač Bordon pospravil v domačo mrežo za končnih 3:3. Že v sodnikovem podaljšku je do 100% priložnosti prišel Rujović, ki pa na žalost ni zadel.

Jesneski del se je tako končal, kaj bo prinesla pomlad pa…. .

BRANKO_PAVLIN_PO_ANKARANU29.11.mp3