Spomladanski turnir 2016

13.03.2016

V soboto 12.3.2016 se je v Športnem parku Šenčur odvijal spomladanski turnir za selekciji U9 in U10. Na turnirju, ki je potekal na umetni travi je v dopoldanskem času v kategoriji u9 nastopilo 8 ekip. Domača ekipa Šenčurja je nastopila z dvema ekipama. Obe sta prikazali zelo dobro in borbeno igro in na koncu je ekipa Šenčur 1 osvojila 3.mesto, ekipa Šenčur 2 pa 5.mesto. Prvo mesto je osvojila ekipa Nk Škofja Loka, 2. mesto Nk Medvode, 3. mesto Nk Šenčur 1, 4.mesto Nk Šobec  Lesce 1, 5. mesto Nk Šenčur 2, 6. mesto Nk Virtus Kamnik, 7. mesto NK Žiri in 8. mesto  Nk Šobec Lesce 2.

Slavje ob osvojitvi pokala za 7.mesto

 

 Najboljšim ekipam je pokale podelil novi predsednik Športnega društva Pintar Bojan.

Popoldan so na igrišče stopili še igralci v kategoriji U10, kjer je nastopilo 9 ekip. Domači so nastopili s tremi ekipami. Ekipa Šenčur 1 je zasluženo in suvereno osvojila turnir in to kljub slabši igri proti ekipi Nk Velesovo. Tekma se je končal z edinim remijem domače ekipe (1:1). Presenetljivo končno 2.mesto je osvojila ekipa Nk Velesovo, 3. mesto je osvojila ekipa Nk Šobec Lesce 1 ,4. mesto Nk Železniki, 5. mesto Nk Kranj, 6. mesto Nk Virtus Kamnik, 7. mesto Nk šenčur2, 8. mesto Nk Šenčur 3, 9. mesto Nk Šobec Lesce 2.

borbastrel

Po končanem turnirju je trener domačih ekip Jakob Kristan pohvalil vse igralce za pošteno in borbeno igro.

Novi predsednik Nogometnega kluba Šenčur Luka Pintar je vsem sodelujočim igralcem čestital za prikazano igro, ter najboljšim ekipam v kategoriji U10 podelil zaslužene pokale.

utrinki turnirja

Celotno vodstvo Športnega društva in nogometne sekcije se vsem igralcem, igralkam, trenerjem, staršem in navijačem zahvaljuje za udeležbo in podporo svojim ekipam. Vsi v klubu se bomo prizadevali, da bo takšnih dogodkov v Športnem parku Šenčur čim več tudi v prihodnje.

skupinska U9

skupinska u10

Do naslednjič pa vas Lepo Športno pozdravljamo.


Nazaj