Poraz U13 s Savo

26.10.2009

Združeni ekipi strejših dečkov Šenčurja in Velesovega končujeta jesenski del. Starejši so s tekmami že končali, zasluženo so osvojili naslov jesenskega prvaka, saj s po prvi polovici tekmecem prepustili zgolj točko, kar zgovorno priča o njihovi moči. Projekt skupne ekipe tako lahko ocenimo pozitivno, pa čeprav bi lahko kot "žrtve" projekta izpadli fantje ekipe U13.

Po prvi polovici jesenskega dela namreč ekipi U13 nikakor ni šlo tako  kot bi si vsi želeli. Previsoki porazi so načeli samozavest ekipe fantov, ki je najmlajša v ligi. Od poraza proti Kranju, kjer so bili gostje boljši za gol, so fantje zabeležili zmago, remi ter dva poraza (Naklo 2:1), zadnjega včeraj proti NK Sava. Gostje so zasluženo zmagali 2:0, izkoristili so vsaj dve od svojih priložnosti, medtem, ko je naša ekipa imela tudi nekaj smole, namesto mreže je žoga zadela okvir...Nič ne de, čez dva tedna bo še zadnja tekma, ekipa odhaja na Jesenice.

Fantje so ponovno pokazali kako se bori za ekipo, že podatek, da so trije igralci nastopili nekoliko bolani pove o karakterju te ekipe, ki bo pravo vrednost pokazala že spomladi, zagotovo pa v naslednji sezoni.

Žal nam tudi na tej tekmi ni mogel pomagati Aleš Herzog, ki je pretekli teden uspešno branil na kadetski tekmi, med tednom pa si je v posredovanju nesrečno poškodoval zapestje, tako da je zanj jesenski del že končan. Fantje so "štajerca" že obiskali na domu ter mu zaželeli uspešno okrevanje.


Nazaj