Prvih pet minut drugega polčasa usodnih za Šenčur

14.04.2016

V polfinalu pokala Gorenjske so se nogometaši Šenčurja pomerili s Triglavom iz Kranja. V prvem polčasu je že v 15 minuti v vodstvo domačine popeljal Ervin Jogić. Dve minuti kasneje je imel priložnost za še drugi zadetek Nik Burkeljca. Pred tem je vratar  Matic Pečnik ubranil strel Triglavanov, vendar je pred koncem prvega polčasa moral v gol po žogo po zadetku Mateja Poplatnika. Prvi polčas se je končal 1:1. V drugam polčasu je Igor Bukara v petih minutah dvakrat premagal Matica Pečnika in postavil rezultat dvoboja 1:3. Šenčur je dvoboj končal z desetimi igralci, saj je bil z neposrednim rdečim kartonom izključen Lamin Diallo. Med gledalce pa je glavni sodnik Ben Gros poslal tudi trenerja Gorana Stankoviča, ki je v pogovoru z Branko Jurhar z radia Triglav povedal:

goran-pokalna.mp3

Igrali so: Matic Pečnik, Lamin Diallo, Mario Jurišić, Elvis Beganović, Luka Markič, Enes Rujović, Ervin Jogić, Kristjan Draksler, Jure Zukanovič, Nik Burkeljca in Blaž Božič. V 2. polčasu so zaigrali še: Martin Cesar, Samo Kokalj, Jernej Schwarzman, Boris Vidović in Jure Zupančič.

Nogometaši  Šenčurja se bodo v nedeljo v dvoboju 22. kroga v 2. nogometni ligi v Kidričevem pomerili z Aluminijem. V petek, 22. aprila pa bodo v 23. krogu ob 19ih v športnem parku v Šenčurju igrali z Zarico iz Kranja.