U - 16 - neporaženi iz Ljubljane

Ljubljana, 14.11.2009

Svoboda Ljubljana : Šenčur Velesovo = 1:1 (1:0); Atanasovski

KOMENTAR

V zadnjih treh tekmah smo neporaženi (2 remija in 1 zmaga), ampak imajo vse te 3 tekme podobno zgodbo. Slab prvi polčas in odlični drugi polčas - neverjetno. V Ljubljani smo sicer začeli odlično - imeli 100% priložnost že takoj na začetku, ki je žal nismo izkoristili, potem pa je šlo samo še na slabše, saj smo nasprotniku dovolili, da je prevzel igro v svoje noge in to tudi izkoristil ter zasluženo dobil prvi polčas. Med polčasom pa ponovno "ropotanje" v slačilnici in drugi polčas, kot da bi na igrišče pritekla čisto druga ekipa. Priložnosti so se vrstile ena za drugo in eno od teh smo tudi izkoristili. Potem smo imeli še kar nekaj pravih priložnosti - zadeli tudi vratnico, žoga se je "vozila" po golovi črti. Ne smemo pozabiti, da bi na koncu tekmo lahko tudi izgubili, saj so imeli domači super priložnost za zmago, ki pa je na našo srečo niso izkoristili.

Čaka nas še zadnja tekma, ki jo bomo odigrali v nedeljo, 22.11.2009 ob 12:00 na umetni travi v Kranju. Vabljeni vsi navijači!!!!!!!!

Trener : Luka Štumberger