Turnir Lesce 2016

18.05.2016

V soboto in nedeljo so ob praznovanju 70. obletnice delovanja NK Lesce pripravili turnir za mlajše kategorije, na katerem sta sodelovali tudi dve naši ekipi. V soboto je nastopala ekipa U10 in zasedla šesto mesto. Organizatorjem jo je v drugi polovici dneva nekoliko zagodel močan dež, zato se ni igralo vseh tekem. V nedeljo so na igrišče stopili naši, leto mlajši, nogometaši v kategoriji U9 in bili rezultatsko še uspešnejši kot kolegi, saj so zasedli odlično tretje mesto ter imeli v svojih vrstah še najboljšega vratarja turnirja, ki je ubranil tudi en kazenski strel, in najmlajšega strelca na turnirju.

Omenimo naj še, da je uspeh s tretjim mestom dosegla tudi kombinirana ekipa U13 (Preddvor, Visoko, Šenčur). Zmagovalci turnirja U10 so bili nogometaši ljubljanske Olimpije, pri U9 pa NK Kranj. Pohvale organizatorjem, kljub nekaj zmede ob preračunavanju skupin za drugi del tekmovanja, in nekaterim sodnikom, ki to niso bili. Predvsem pa kapo dol vsem fantom in Jerci, trenerju Jakobu in staršem, ki so dva dni navijali in trepetali na tribunah stadiona na žagi v Lescah.

Se vidimo na Turnirju Jana Oblaka v Škofji Loki.

Rezultati v kategoriji U9

Predtekmovanje:

NK ŠENČUR - NK BOHINJ 4 : 1

NK ŠENČUR – NK DOBROVCE/MIKLAVŽ 1 : 0

NK ŠENČUR – NK ČRNUČE 0 : 0

NK ŠENČUR – NK LESCE 4 : 0

Tekme za 1. do 5. mesto:

NK ŠENČUR – NK TABOR SEŽANA 2 : 0

NK ŠENČUR – NK KOMENDA 1 : 1

NK ŠENČUR – NK SAVA 0 : 0

NK ŠENČUR – NK KRANJ 1 : 2

Rezultati v kategoriji U10