Vsi za enega, eden za vse!

06.07.2016

Sezone je konec in selekcija nadobudnih nogometašev U9 je zasijala v soju vseh osvojenih priznanj, ki so jih za to priložnost ponosno postavili na ogled. Največja nagrada pa je za vse nas njihov neprecenljiv športni duh, ki se je iskreno veselil zmag in ponosno prenašal poraze.
Če je bilo na začetku sezone prisotnih kar nekaj dvomov glede novega trenerja, pa se je že zelo kmalu pokazalo, da je bil trener Jaka idealna izbira. Takoj se je vzpostavila močna vez med ekipo, trenerjem in starši, ki je kljubovala vsem  kadrovskim pretresom v klubu, še bolj pa se je kazala na tekmah, ko se je ekipa borila in dihala kot eden.
Ekipa mladih nogometašev U9 Šenčur je zanimiva tudi po sestavi. V njej niso samo igralci iz Šenčurja, ampak tudi fantje iz sosednjih krajev, ki pa kljub temu dajejo vse od sebe za šenčurski klub. Vsi pa smo izjemno ponosni na našo Jerco, skritega aduta, ki je s svojimi nogometnimi spretnostmi vedno pravo presenečenje za nasprotne ekipe.
Mlada ekipa Šenčurskih nogometašev si je s svojim pogumom, samozavestjo, športnim duhom, borbenostjo in nepopustljivostjo pridobila nemalo simpatij in strahospoštovanja  nasprotnikov. Posledica so vabila na številne turnirje po celi Sloveniji in zavidljivi nogometni dosežki. Poleg tega pa se lahko pohvalijo tudi z odličnimi učnimi uspehi in uspehi na izven nogometnih področjih.
Omeniti velja, da je ekipa U9 prav po zaslugi njihovega trenerja in ob spodbudi, ter pomoči staršev v letošnji sezoni organizirala tudi dva turnirja, na katerih je sodelovalo kar 42 ekip in preko 300 mladih nogometašev, kar je bila velika promocija za naš klub ter občino Šenčur.
Fantje in Jerca nestrpno čakajo začetek nove sezone in nove izzive. Torej U10 prihajamo, računajte na nas.