RIN - rad igram nogomet

28.11.2009 Takšne akcije so zelo dobrodošle in z veseljem se jih udeležimo. Vodja programa Grassroots na področju Gorenjske g. Stojan Humar je vzorno izvedel prvo tekmovanje v Železnikih, kjer je bila med udeleženci tudi naša mlajša ekipa. Starejši vrstniki pa bodo tekmovali v nedeljo 29.11. v Bohinjski Bistrici. Tekmovanje nam je všeč, ker je ob tekmovalnem dosežku pomembna tudi množičnost in ni vse strogo podrejeno rezultatu. Na turnirju igrajo tudi B ekipe in na vsaki tekmi 16. minut mora v igro vstopiti prav vsak član ekipe. Devetka se je v Železnikih dobro držala in ob remiju, zmagi ter porazu zasedla drugo mesto za odlično ekipo Triglava U-10. B ekipa pa tudi ni razočarala s pristopom in hotenjem in točka v zadnji tekmi je bila nagrada za trud in končno tretje mesto v skupini. Čeprav se naprej nismo uvrstili pa smo lahko ugotovili, da v Šenčurju raste dobra generacija nogometašev, ki nas bo še velikokrat razveselila z dobrimi rezultati tudi v prihodnje.