ŠENČUR V DRUŽBI EVROPSKIH VELIKANOV

26.05.2017

ŠENČUR V DRUŽBI EVROPSKIH VELIKANOV

S strani organizatorja nogometnega turnirja Champions trophy U10 soccer tournament je prišlo tudi uradno potrdilo, da bo ekipa Šenčurja zastopala Slovenijo na zaključnem turnirju, ki se bo letos odvijal na Dunaju od 16.-18. junija. Na turnirju bo tako sodelovalo 128 ekip iz kar 28 držav in velja za največji turnir za starostno kategorijo U10. Na turnirju sodelujejo tudi ekipe iz nogometnih šol številnih evropskih velikanov kot so: Chelsea, ...Liverpool, Atletico Madrid, PSG, Juventus, Inter, Roma, Benfica…
Povezava do seznama vseh sodelujočih ekip: http://www.champions-trophy.at/index.php/final/teilnehmer
Vsi skupaj pa že nestrpno pričakujemo katero izmed teh ekip nam bo namenil žreb, ki si ga bo 6.junija mogoče v živo ogledati tudi na spletni strani organizatorja.
Ob vsem tem pa si naša ekipa Šenčurja U10 šteje v veliko čast, da se bo lahko postavila ob bok vsem tem ekipam in obljublja, da se bo ne glede na vse do zadnjega atoma borila za barve svojega kluba. Prav tako pa Jerca in vsi fantje na čelu s trenerjem Jako obljubljajo, da bodo častno zastopali tako barve občine Šenčur kot tudi Slovenije.
Povezava do promocijskega videa turnirja: http://champions-trophy.at/U_10_Trophy_Beitrag_Final.mp4


Nazaj