U - 18 - poraz proti Britofu

07.03.2010

Kranj, 7.3.2010

Britof : Šenčur Hrastje = 3:0 (0:0)

KOMENTAR

Kljub temu, da smo šli v tekmo močno oslabljeni - ni in ne more biti izgovor ostalih igralcev, ki so tokrat dobili priložnost za neborbeno oz neodgovorno igro, ki je privedla do visokega a zasluženega poraza. V prvem polčasu velja omeniti prodor domačega igralca, a je naš vratar odlično posredoval v igri 1:1. Nekaj minut kasneje pa so domači stresli še okvir vrat iz velike oddaljenosti. Sami smo bili praktično brez piložnosti v prvem polčasu.

Do sredine drugega polčasa je rezultat ostal nespremenjen, nato pa NEUMNOST tekme in rdeči karton (zasluženo in upravičeno), ki je prevesila tehtnico na domačo stran. Domači so kmalu zatem povedli po napaki v ožji obrambi. Kljub igralcu manj smo poizkušali vzpostaviti ravnotežje na igrišču, a smo bili tokrat daleč od uspeha. Drugi zadetek smo prejeli iz pravilno dosojene enajstmetrovke, tretjega pa v zadnji minuti srečanja po predložku s strani.

Danes v svojih vrstah nismo imeli razpoloženega igralca (razen vratarja, ki nas je dolgo časa držal v igri), ki bi celotno moštvo dvignil in "spravil" na prave tirnice.

Imamo teden dni časa, da se pripravimo na naslednjega nasprotnika (Izola) in pokažemo še naš pravi obraz, ki nas je krasil skoraj celotno jesen.


Nazaj