TINEX ŠENČUR JE UPRAVIČIL VLOGO FAVORITA PROTI RUDARJU TRBOVLJE

07.10.2017

Šenčurjani so še enkrat več pokazali, da na domačih tleh ne poznajo poraza. Z visoko zmago in prevlado na igrišču od prve minute naprej ni bila zmaga niti za trenutek ogrožena. Formulo za uspeh so domači našli v čvrsti zvezna vrsti, ki ni dopuščala nasprotniku preboja v konico napada in v razigranih napadalcih, ki so nasuli v nasprotnikovo mrežo štiri zadetke.

Prvi zadetek so dosegli domači že v 3. minuti tekme ob izvajanju kota. Za šenčurjane je po predložku Beširevića zadel z glavo Kristian Rozman. Domači branilec se je svojega prvega zadetka na prvenstvu veselil z glasnim "koooončno".

V 28. minuti je prišlo do povišanja vodstva na 2:0. Gostje so si z nepravilnim posredovanjem v kazenskem prostoru prislužili enajstmetrovko, ki jo je hladnokrvno izvajal Ervin Jogić, pri čemer je vknjižil svoj sedmi zadetek na prvenstvu.

Novo povišanje vodstva na 3:0 smo videli v 36. minuti. Najprej je v kazenskem prostoru gostov prišel do strela napadalec Anže Šimenc, ki je zadel vratnico gostujočega gola. Odbito žogo je prestregel Denis Beširević in jo potisnil za hrbet gostujočega vratarja Klemena Radića.

Če smo morali čakati v prvem polčasu na zadetek domačih 3. minute, smo v drugem polčasu čakali na zadetek vsega le 4. minute. Za 4:0 je poskrbel Luka Jagodic Bašič, ki je razveselil navijače na tribunah z izjemnim preigravanje gostujoče obrambe in natančnim strelom iz enajstih metrov.

Gostje iz Trbovelj so bili ob izjemni igri rumenomodrih nemočni. Ob vsega 4 strelih v okvir gola Matica Pečnika je za goste v 82. minuti častno zadel Antonio Jurić.

Strelec prvega zadetka za domače Kristian Rozman je takole komentiral tekmo: "Tekmo smo odprli dobro. Začeli smo z zadetkom, nato smo dali še enega. Vse smo imeli pod kontrolo z namenom, da ne prejmemo gola. To je težava, ker vedno prejmemo na tekmi kakšen zadetek. Sedaj imamo težavo z rumenimi kartoni in poškodbami. Sem zadovoljen, ampak kot sem rekel, sedaj bomo imeli težave na naslednjem derbiju, ker nam bo manjkalo igralcev proti ekipi Arne Tabor"


Zadetki na tekmi: Kristian Rozman (3.minuta), Ervin Jogić (enajstmetrovka 28.minuta), Denis Beširević (34.minuta), Luka Jagodic Bašič (49.minuta), Antonio Jurić (82.minuta)


Branilec Kristian Rozman se je takole veselil svojega prvega zadetka


Ervin Jogić je zabeležil že svoj 7 zadetek v tem prvenstvu


Za veselje ob tretjem zadetku je poskrbel Denis Beširević


Na tekmi se je izkazala tudi obrambna vrsta Šenčurja, ki ji trener Kržišnik posveča veliko pozornosti


Tim Boldin v vlogi branilca

Hladnokrvno in precizno. Zadetek domače dvajsetice za 4:0


Strelca tretjega in četrtega zadetka za Tinex Šenčur


Avtor: Tomaž Voršič


Nazaj