Izobraževanje uspelo

13.03.2010 Na prvih dveh urah so starši lahko prisluhnili zelo zanim ivim temam. Prva je  govorila o Otroku športniku in vlogi staršev v življenju športnika. Predavanja je prof. Rajko Korent začinil tudi z nekaj video posnetki, ki so popestrili vsebino. Druga tema pa je predstavila temeljno vsebino dela vsakega dobro organiziranega nogometnega kluba Otroško nogometno šolo. Bilo je veliko novih informacij in ni bilo enostavno zdržati dve uri v predavalnici zato staršem vsa zahvala za udeležbo in vztrajnost. Čakajo pa nas še štriri teme in prva generacija, ki si bo prislužila naziv Vaditelj bo opravila svoje poslanstvo. V bodoče pa bo to del mladinskega programa skozi katero bodo šli vsi novopečeni športni starši otrok, ki jih  odo vpisali v klub. Upamo, da bomo na gorenjskem dobili še kakšnega posnemovalca saj bomo tako šport mladih naredili še lepši za naše otroke. Za slušatelje pa velja: "Se vidimo naslednjo soboto ob 09.00 uri"