Delitev točk v Murski Soboti

29.03.2010

Člani so v nedeljo gostovali v Murski Soboti pri tamkajšnji Muri. Muraši zasedajo sredino lestvice med zimskim prestopnim rokom pa so močno premešali svojo zasedbo. Za ekipo Mure igrajo mladi nogometaši tamkajšnjega okoliša.

S prihodom na fazanarijo te vedno obdaja poseben občutek ob pogledu na objekt in vzdušje, ki ga nudijo polne tribune. K murašem smo prišli odigrati čim boljše in popraviti spodrsljaj s prve tekme na domačem igrišču. Pričakalo nas je sončno vreme in zelo dobri pogoji za igranje nogometa. V želji po dobri predstavi in osvojitvi čim večjega števila točk smo tekmo odigrali zelo solidno. Ustvarili smo si kar nekaj lepih priložnosti a nam je na koncu vedno zmanjkalo kanček sreče in preciznosti. Ob koncu tekme je lepa akcija z žogo v globino obrodila sadove, ki jo Tiganj lepo sprejel in z lobom poslal pod prečko domačega vratarja. Veselje pa se še dobro ni poleglo ko so domači izenačili in postavili končni izid tekme. Na koncu tekme je ostal grenak priokus pri osvojeni točki, ker nismo izkoristili ponujene priložnosti po osvojitvi vseh treh.

Fantje se že pripravljajo na sredino tekmo z našimi sosedi iz Kranja. Kot vsaka bo tudi ta tekma derbi sosedov kar predstavlja še poseben žar za igralce in tudi vse gledalce, ki se bodo tekme udeležili. Vsi vabljeni v Športni park Šenčur na tekmo v sredo 31.03.2010 ob 17.30 h.


Nazaj