V tretjem krogu pokala MNZG z Naklom nismo imeli težav

07.04.2010

Danes je bil na sporedu tretji krog pokala MNZG. Naš nasprotnik je bila ekipa Naklega. Kot vemo ekipa Naklega zaseda drugo mesto v prvi gorenjski ligi in se poteguje za uvrstitev v višji rang tekmovanja. V Naklem so nas lepo sprejeli, vreme je bilo sončno igralna površina pa je bila v slabem stanju. Naša ekipa je nastopila v identični postavi kot na zadnji prvenstveni tekmi edino Košnik ni igral. Že od prve minute smo narekovali tempo na igrišču in ekipa Naklega ni imela veliko možnosti za napadalne akcije saj so se večino časa le branili. Po kar nekaj zrelih priložnostih smo po pol ure tekme le zatresli mrežo domačinov. Po lepi podaji v globino je Ovčina sam krenil pred vratarja ga premagal a je vratnica zaustavila njegov strel. Na mestu je bil Hauschen, ki je odbito žogo poslal za hrbet domačega vratarja. S tem je trdnjava domače ekipa padla in do konca polčasa sta se med strelce vpisala še Hauschen in Bobnar.

V drugem polčasu so dobili priložnost vsi, ki so sedeli na rezervni klopi. Tako je bila ekipa močno spremenjena a kljub temu nadaljevala z obleganjem domačih vrat. Mreža domačega vratarja se je zatresla trikrat prav tako kot prvi polčas. Končni izid je bil 6: 0.

Trenerski dvojec Stankovič, Beširevič je bil s pristopom in angažiranostjo igralcev zadovoljna. Po končani tekmi v Naklem smo z mislimi že na nedeljski kjer nas čaka težka prvenstvena tekma z Muro.


Nazaj