V PRVEM KROGU GOSTIMO ARNE TABOR

09.08.2018
Do začetka nove sezone članov v tretji slovenski nogometni ligi je ostal le še dober teden dni. Saj bomo v petek 17.8. ob 19.uri v prvem krogu gostili Arne Tabor69, ki ga v lanjski sezoni nismo uspeli premagati. Tretja slovenska nogometna liga bo odslej štela 10 ekip. Članska ekipa bo tudi v novi sezoni nosila ime glavnega pokrovitelja Tinex.
Ekipa Tinex Šenčurja bo tudi v novi sezoni nastopila z mlado ekipo, ki je po večini sestavljena iz domačih fantov. Veseli dejstvo, da je vodstvo kluba uspelo zadržati celotno moštvo iz lanjske sezone. V ekipi, ki jo bo vodil Darijan Matič pa je tudi nekaj novih obrazov.  Zupan, Volčič(Zarica), Repnik(Dob), Dimitrov,Bodiroža(Triglav), Primožič(Iv.gorica). Članski ekipi so se priključili tudi trije igralci, ki so še v lanjski sezoni nastopali za mladinsko selekcijo Šenčurja (Družinec,Vreček,Šmid).

Tinex Šenčur je v pripravljalnem obdobju odigral nekaj močnih prijateljskih obračunov in jih po pričakovanju izgubil(Olimpija, Radomlje, AŠK Bravo,). Naslednja preizkušnja, ki bo štela tudi kot "generalka" pred prvenstvom je na sporedu v petek ko se bo Tinex Šenčur pomeril z Komendo. Tekma se bo pričela ob 18.uri.


Nazaj