Staršem pohvala

17.04.2010 prva generacija je opravila svoje delo z odliko. Program izobraževanja staršev je eden pomembnejših v klubu in v prihodnje bo dosegel še večji razmah. Časi so se spremenili in odrasli znamo včasih tudi nehote slabo vplivati na športno dejavnost za katero se je odločil naš otrok. Vpliv staršev na celotno počutje otrok v našem klubu je vsekakor velik in prav je, da se odkrito pogovarjamo tudi o teh vsebinah in zagotovimo otrokom prijazno, varno in neobremenjujoče okolje, kjer je šport pozitiven dejavnik njihovega otroštva. pohvala vsem, ki so se udeležili izobraževanja, saj so s tem jasno pokazali, da jim ni vseeno, kako otroci doživljajo in čutijo šport. To pa je šele začetek poti, saj bodo vsi imeli priložnost poslušati nove teme v tristopenjskem programu, ki naj bi postal stalnica naše nogometne šole in s tem verjamemo tudi višje kvalitete našega dela ter vpliva na zorenje in razvoj naših mladih. Še enkrat čestitke vsem udeležencem in povabilo ostalim, da se oglasijo na ostalih izvedbah izobraževanj!