NK Brinje iz Grosupelj zmagovalci turnirja U12 v Šenčurju

24.05.2010

Lepo vreme, rekordna udeležba ekip, nesrečni kazenski streli, pridni starši ter zmagovalci Brinje. V takšnem vrstnem redu bi lahko na kratko opisali velik nogometni turnir iz katerega so verjetno najbolj zadovoljni odhajali igralci iz Grosupelj, ki so v finalu kar nekoliko presentljivo visoko premagali Rudarja iz Trbovelj. Turnir, ki je bil mednarodno obarvan, iz Gorice ter njene okolice sta prispeli dve italijanski ekipi, skupaj z njimi tudi predstavnica Unicefa, ki je našemu klubu izročila lepo plaketo ter ročno izdelane lutke. Lepa gesta Italijanov, ki so bili nad Šenčurjem ter okolico naravnost navdušeni.

Igralci naših dveh ekip so na domačem igrišču seveda hoteli osvojiti najvišja mesta, mlajši so tudi zaradi fizične nemoči morali tekmovanje končati že po predtekmovanju, medtem ko so za starejše bili usodni kazenski streli. Proti Radomljam so minimalno vodili, v zadnjih minutah pa na žalost prejeli zadetek, tako da so zmagovalci odločili kazenski streli, kjer pa so se bolje znašli mladi igralci iz Radomelj. Izhodni letnik tako zaključuje dveletno nastopanje na našem turnirju, mlajši pa bodo lahko  že prihodnjo pomlad ponovno pokazali svoj talent.

Rekordno število ekip, bilo je kar 16 ekip, so odlično sprejeli naši starši, ki si zaslužijo vse pohvale za vso pomoč pri organizaciji celotnegaturnirja. Klub in kraj Šenčur sta bila tudi zaradi njih predstavljena v lepi luči, vse ekipe se bodo še zagotovo vračale na naš turnir. Nasvidenje maja 2011!


Nazaj