ZMAGA MLADINCEV, OŠKODOVANI KADETI

23.09.2019
Selekciji U19 in U17, ki nastopata v 2.slovenski ligi SML/SKL sta v nedeljo gostovali pri Vrhniki. Prvi so tokrat na zelenico stopili mladinci. Selekcija U19 je tudi tokrat odigrala dobro srečanje in zasluženo tekmo dobila z 0:2(Hvasti,B.Jamšek). Varovanci Dejana Nišandžiča so bili boljši od prve minute dalje, zapravili so tudi veliko priložnosti za še izdatnejšo zmago. 
Sodniški "cirkus" na kadetski tekmi:
Tudi naši kadeti so tekmo začeli odločno in bili boljši tekmec vse do začetka drugega polčasa ko pa je žal na sceno stopil glavni sodnik. Scenarij, ki se je napovedoval že na tekmi mladincev. Do konca srečanja smo spremljali pravo komedijo odločitev v škodo Šenčurja. Naši fantje so tekmo končali z devetimi igralci. A vrhunec tekme je sledil ob koncu srečanja ko so Šenčurjani zasluženo izenačili. Medtem ko so se v taboru Šenčurja veselili in ko so se domači že vračali proti sredini igrišča pa "šok". Glavni sodnik  je zadetek razveljavil (domnevno zaradi prekrška), ki ga seveda ni bilo. Za nagrado sta bila ob protestih izključena tudi trener Šenčurja in predstavnik ekipe. Kadetska ekipa pri tem ni izgubila le točke ampak tudi dva igralca, trenerja in predstavnika ekipe za naslednjo tekmo. 
Ekipi, ki na skupni lestvici zasedata visoko četrto mesto, bosta v nedeljo v Športnem parku gostili vrstnike Taborja iz Sežane. 

Nazaj