Točka z gostovanja pri Ptujski Dravi

19.09.2010

 

Članska ekipa Garmin Šenčur se je mirno pripravljala na prihajajočo tekmo z Ptujsko Dravo. Poraz z Dravinjo je pustil grenak priokus in željo po boljši predstavi na igrišču. Na Ptuju nas je čakalo lepo ne preveč razmočeno igrišče in tudi deževati je prenehalo . Po uvodnem otipavanju so se priložnosti vrstile na obeh straneh. Naši fantje so imeli pobudo na igrišču a si dovolili preveč napak, da so do lepih priložnosti prihajali tudi domači nogometaši Ptujske Drave. Povedli smo po lepem predložku Stanka z leve strani pred gol, kjer je bil Sviben najbolj spreten in z glavo pospravil žogo za hrbet domačega vratarja. Do konca polčasa smo si ustvarili nekaj priložnosti a se izid ni več spremenil.

Kot bi pričakovali naj bi v drugem polčasu nadaljevali v podobnem stilu in iskali drugi zadetek za mirno nadaljevanje. Vendar smo popolnoma padli in dali domačinom priložnost, po prevzemu incative na igrišču. Domačini so to dobro izkoristili in izenačili izid. Po tem zadetku smo se ponovno zbrali in počasi našli svojo igro. Ko smo se zbrali smo tudi dosegli vodilni zadetek na podoben način kot prvega. Po predložku je z glavo zadel Sviben. Po zadetku smo mirno peljali tekmo proti koncu. V tretji minuti sodnikovega dodatka pa je sodnik poklonil strel z bele točke domači ekipi in izključil Stranjaka za domnevni prekršek. Tako je moštvo Drave izid izenačilo in tekme je bilo konec.

Na koncu ostaja kar malo slabe volje, ker smo tako nemočno izgubili zmago nad Ptujsko Dravo. Fantom je potrebno čestitati za prikazano na igrišču. Glave gor, saj nas v nedeljo na domačem igrišču v Športnem parku čaka ekipa Interblocka


Nazaj