TINEX ŠENČUR Z ŠESTICO PREKO SAVE

07.09.2020
V Športnem parku Šenčur smo na odlično pripravljeni travnati površini pred blizu 300 gledalcev spremljali Gorenjski obračun v tretji ligi med Tinex Šenčurjem in Savo iz Kranja. V prvih minutah smo spremljali  nekoliko zadržano igro obeh ekip brez pravih priložnosti.  V 14.minuti srečanja so gostje po hitri akciji Jogiča naredili prekršek za najstrožjo kazen. Tudi tokrat jo je suvereno za vodstvo Šenčurja realiziral Samo Kokalj.  V nadaljevanju nekaj slabših minut Šenčurja ko so  bili več pri žogi gostje.  V 37. minuti pa novo veliko veselje v Športnem parku saj je Rok Grašič povišal na 2:0, kar je bil tudi rezultat polčasa. V drugem delu pa velika premoč Šenčurja, ki je napolnil mrežo Save. Po lepi akciji rumenih je bilo že  3:0, zadel je Rozman.  Le tri minute je minilo  ko je Rok Grašič z svojim drugim zadetkom  povišal na visokih 4:0.  V 72. minuti je bilo po evrogolu Simona Čarmana Djurana že 5:0.  Odlično predstavo varovancev Dejana Nišandžiča je za končnih 6:0 kronal Gašper Fende v 89. minuti srečanja. Izjemna predstava Šenčurja in tretja zmaga, ki nas trenutno uvršča tik pod vrh prvenstvene lestvice. V soboto Tinex Šenčur gostuje v Mirnu pri Adrii.
Čestitke ekipi ter hvala gledalcem za obisk.